Autobedrijf Van Kuijk

UI/UX | Website | Responsive

Dit familiebedrijf had al sinds 2003 dezelfde website. Wel een taaie website, want hij werkte nog zoals hij ooit was opgezet. Uiteraard was hij wel gedateerd en het was dus hoog tijd om de website in een eigentijds jasje te steken. Eerst de basis en wellicht later nog met extra features, zoals een afspraakplanner.

Een webdesign monitor met een scherm erop.
Een webdesign met een vliegtuig dat in de lucht vliegt.
Screenshot met daarop de website van Autobedrijf Van Kuijk uit Ewijk

Responsive

Voor autobedrijf Van Kuijk is responsive design van cruciaal belang. In een wereld waarin mensen voortdurend online zijn via verschillende apparaten, van desktopcomputers tot smartphones en tablets, is het essentieel dat de website van het autobedrijf op al deze apparaten moeiteloos en aantrekkelijk wordt weergegeven.

Een responsive website zorgt ervoor dat potentiële klanten de website gemakkelijk kunnen benaderen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Of het nu gaat om het bekijken van beschikbare autovoorraad op een desktopcomputer, het controleren van openingstijden op een smartphone onderweg of het invullen van een contactformulier op een tablet, een responsive design garandeert een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring.

Voor autobedrijf Van Kuijk betekent dit niet alleen tevreden klanten, maar ook een grotere kans op conversies. Een goed ontworpen responsive website vergroot de toegankelijkheid, verhoogt de betrokkenheid en versterkt het imago van het bedrijf, waardoor het autobedrijf meer potentiële klanten kan bereiken en binden in een wereld die steeds digitaler wordt.
Een webdesign met een iPhone XR met een zwart scherm op een witte achtergrond.
Screenshot mobiel met daarop de website van Autobedrijf Van Kuijk uit Ewijk