S&V Automotive

UI/UX | Website | Grafisch ontwerp | SEO | Responsive

Deze website bestaat uit één pagina waar de actuele voorraad gekoppeld is. Wanneer een potentiële klant op een link klikt vanuit Autoscout24, Marktplaats, Gaspedaal of een ander platform worden ze doorverwezen naar de website. Via een iFrame dat zich dynamisch aanpast aan de schermresolutie en inhoud wordt de voorraad weergegeven.

Een webdesign monitor met een scherm erop.
Een webdesign met een vliegtuig dat in de lucht vliegt.
desktop-sv-automotive

Responsive

Voor S&V Automotive, gespecialiseerd in occasions, is responsive design van essentieel belang. Het kopen van een tweedehands auto is een belangrijke beslissing die vaak onderweg of thuis op een comfortabele bank wordt overwogen. Responsive design zorgt ervoor dat de website van S&V Automotive op elk apparaat, zoals smartphones, tablets en desktops, naadloos en visueel aantrekkelijk wordt weergegeven.

Potentiële kopers kunnen op elk moment en op elk apparaat toegang krijgen tot de website van S&V Automotive. Of ze nu onderweg zijn en snel de beschikbare occasions willen bekijken op hun smartphone, of thuis op hun tablet de gedetailleerde specificaties willen lezen, een responsieve website biedt een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring.

Daarnaast draagt responsive design bij aan de geloofwaardigheid en het imago van S&V Automotive. Een goed ontworpen, mobielvriendelijke website laat zien dat het bedrijf met zijn tijd meegaat en geeft potentiële kopers het vertrouwen dat hun online zoekervaring soepel en betrouwbaar zal zijn. Hierdoor vergroot S&V Automotive niet alleen de toegankelijkheid tot hun aanbod, maar verhoogt het ook de kans op conversies, wat essentieel is in de competitieve wereld van de autohandel.
Een webdesign met een iPhone XR met een zwart scherm op een witte achtergrond.
Welkom bj s5 automotive - website laten maken.