Schenkels & Verstege

UI/UX | Website | Grafisch ontwerp | SEO | Responsive

De website van Schenkels & Verstege Automotive moest gemoderniseerd worden. Via een iFrame dat zich dynamisch aanpast aan de schermresolutie en inhoud wordt de huidige voorraad weergegeven. Er zijn koppelingen gemaakt met Google om de reviews dynamisch in te laden, alsmede een koppeling met Instagram om de laatst verkochte auto’s weer te geven.

Een webdesign monitor met een scherm erop.
Een webdesign met een vliegtuig dat in de lucht vliegt.
Luxe rode auto bij Schenkels & Verstege automotive.

Responsive

Voor Schenkels & Verstege Automotive, gespecialiseerd in occasions, is responsive design van essentieel belang. Het kopen van een tweedehands auto is een belangrijke beslissing die vaak onderweg of thuis op een comfortabele bank wordt overwogen. Responsive design zorgt ervoor dat de website van Schenkels & Verstege Automotive op elk apparaat, zoals smartphones, tablets en desktops, naadloos en visueel aantrekkelijk wordt weergegeven.

Potentiële kopers kunnen op elk moment en op elk apparaat toegang krijgen tot de website van Schenkels & Verstege Automotive. Of ze nu onderweg zijn en snel de beschikbare occasions willen bekijken op hun smartphone, of thuis op hun tablet de gedetailleerde specificaties willen lezen, een responsieve website biedt een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring.

Daarnaast draagt responsive design bij aan de geloofwaardigheid en het imago van Schenkels & Verstege Automotive. Een goed ontworpen, mobielvriendelijke website laat zien dat het bedrijf met zijn tijd meegaat en geeft potentiële kopers het vertrouwen dat hun online zoekervaring soepel en betrouwbaar zal zijn. Hierdoor vergroot Schenkels & Verstege Automotive niet alleen de toegankelijkheid tot hun aanbod, maar verhoogt het ook de kans op conversies, wat essentieel is in de competitieve wereld van de autohandel.
Een webdesign met een iPhone XR met een zwart scherm op een witte achtergrond.
Welkomstpagina Schenkels & Verstege Automotive met luxe auto.

Offerte aanvragen

Vul jouw gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. In de meeste gevallen is dit binnen 24 uur.

1
Contactgegevens
2
Interesse in
3
Het project
Waar ben je naar op zoek? *
Kun je ons wat meer vertellen over het project? *
Nick Huisman

Nick Huisman

Waal Webdesign

We zijn er weer op de volgende werkdag vanaf 9:00 uur.

Nick Huisman
Op zoek naar een creatieve website of een sprekende huisstijl? 

Neem contact op met Waal Webdesign voor een uniek ontwerp dat jouw bedrijf laat stralen! 💻💡
Neem contact op:
chat