MOVX

UI/UX | Website | E-commerce | Grafisch ontwerp | Responsive

Hier was de vraag om een webshop te bouwen voor de verkoop van sandbags. Dit zijn niet de gewone zandzakken van de bouwmarkt, maar duurzame zakken die gebruikt kunnen worden om mee te sporten. Ze worden ook veel gebruikt voor hersteltrainingen (fysiotherapie). De uitstraling moest dus zowel sportief als informatief zijn. Bekijk zelf het resultaat via onderstaande link en vergeet niet een bestelling te plaatsen!

Een webdesign monitor met een scherm erop.
Een webdesign met een vliegtuig dat in de lucht vliegt.

Responsive

Potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in fitnessproducten, zoals zandzakken, browsen vaak op verschillende apparaten zoals smartphones, tablets en desktopcomputers.

Een responsive website zorgt ervoor dat de producten en informatie over de zandzakken op een duidelijke en overzichtelijke manier worden weergegeven, ongeacht het apparaat dat de klant gebruikt. Klanten kunnen moeiteloos door de productcatalogus bladeren, gedetailleerde productinformatie bekijken en aankopen doen, of ze nu onderweg zijn, thuis op de bank zitten of op kantoor zijn.

Een mobielvriendelijke website vergroot niet alleen de toegankelijkheid voor potentiële klanten, maar het zorgt ook voor een positieve gebruikerservaring. Hierdoor blijven klanten langer op de website, verkennen ze het assortiment uitgebreider en is de kans op conversies groter. Bovendien draagt responsive design bij aan het imago van MOVX als een modern en klantgericht merk, wat essentieel is in de competitieve wereld van e-commerce.
Een webdesign met een iPhone XR met een zwart scherm op een witte achtergrond.
MOVX – Sandbags

Menu

Logo Waal Webdesign - wit

Offerte aanvragen

Vul jouw gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. In de meeste gevallen is dit binnen 24 uur.

1
Contactgegevens
2
Interesse in
3
Het project
Waar ben je naar op zoek? *
Kun je ons wat meer vertellen over het project? *
Nick Huisman

Nick Huisman

Waal Webdesign

We zijn er weer op de volgende werkdag vanaf 9:00 uur.

Nick Huisman
Op zoek naar een creatieve website of een sprekende huisstijl? 

Neem contact op met Waal Webdesign voor een uniek ontwerp dat jouw bedrijf laat stralen! 💻💡
Neem contact op:
chat